marți, 13 decembrie 2016

Tartine cu pasta de avocado si bacon crocant

Ingrediente:

- o bucata  avocado
-3 catei de usturoi
-zeama de la o lamaie
-100 g smantana
-Maggi secretul gustului de gaina 
-100 g bacon crocant 
-100 g ardei kapia
-100 g biscuiti cu seminte
-50 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai taiem avocado in jumatate, apoi ii scoatem samburii folosind un cutit bine ascutit. Apoi, cu o lingura, scoatem miezul de avocado si il punem in blender. Adaugam uleiul de masline, usturoiul, zeama de lamaie si Maggi . Amestecam pana avem o pasta.
Adaugam apoi smantana si omogenizam.
Ardeiul kapia il tocam marunt si il adaugam in pasta de avocado.Potrivim gustul cu sare si piper,si asamblam preparatul.
Baconul il rumenim in tigaie pana devine crocant.
Pe biscuitii sarati cu seminte,turnam pasta de avocado,decoram cu felii de ardei kapia,baconul crocant si felii subtiri de lamaie.
Este un aperitiv deosebit.Poate fi servit si la micul dejun.E un rasfat delicios.Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu