Ciuperci umplute
Ciuperci umplute
Ingrediente :
- 12 ciuperci mari
- 1 dovlecel
- doua rosii coapte (150-200 gr)
- 200 g carne de pui tocata
- doi ardei capia (150 g)
- 100 g cascaval
- 1 ceapa
- ulei
- cimbru
- patrunjel
- sare
- piper
- Dovlecelul se taie cubulete mici.La fel se procedeaza cu rosiile si ardeii.Ceapa se toaca marunt.Se separa coditele ciupercilor de palarii si se toaca.
- Se incinge uleiul intr-o tigaie,apoi se adauga ceapa,dovleceii ,ardeii,coditele ciupercilor si rosiile.Se lasa pana se calesc usor.Se adauga apoi carnea de ui tocata ,si se mai lasa aproximativ cinci minute La final se condimenteaza amestecul si se lasa la racit.
Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Palariile se umplu cu tocatura de legume si carne si ,se presara cimbru,sare , piper.Se dau la cuptor pentru 20-25 minute.Spre finalul coacerii se presara cascavalul ras.Se servesc calde sau reci,dupa preferinta.Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu